Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

значи днес ходих до представителството на алфа ромео за района,и влизам аз показвам му на механика и оня ми вика нямаме без да ме пита за марка и прочие,ядосвам се аз и му викам че това е алфа все пак ако нямат налично ще поръчат,тогава оня ме пита каква алфа е.казах му е че е 145 и той пак почва да ми обяснява че нямало,накарах го да отвори епера и му казах номера на семерингата и изведнъж а имаме 4 евро бройката и освен това мога да купя или 5 или 10 броя,взех визитката и пак в магазина за части тоя път с шублера и един инжектор,човека вече ме познава и ми извади някаква гумичка тя па взе че пасна на инжектора но ми каза че няма да издържи дълго на бензина.взех аз 8 броя и го питам колко струват.1,6 евро всичките 8 бегом вкъщи заспаха няма да тече няма нищо но дали ще издържат дълго?
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Щом е казал,че няма да издържат значи не са за тази работа и най-вероятно ще се скапят бързо.Ако бях на твое място щях да продължа да търся.В автоморгите доколкото знам има, в Бургас в магазина на Франц имаше до колкото знам ама сега съм далеч и няма как да отида да проверя.Краен вариант е магазина за хидравлична техника.Там също би трябвало да имат такива,които да издържат.
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
        значи днес ходих до представителството на алфа ромео за района,и влизам аз показвам му на механика и оня ми вика нямаме без да ме пита за марка и прочие,ядосвам се аз и му викам че това е алфа все пак ако нямат налично ще поръчат,тогава оня ме пита каква алфа е.казах му е че е 145 и той пак почва да ми обяснява че нямало,накарах го да отвори епера и му казах номера на семерингата и изведнъж а имаме 4 евро бройката и освен това мога да купя или 5 или 10 броя,взех визитката и пак в магазина за части тоя път с шублера и един инжектор,човека вече ме познава и ми извади някаква гумичка тя па взе че пасна на инжектора но ми каза че няма да издържи дълго на бензина.взех аз 8 броя и го питам колко струват.1,6 евро всичките 8 бегом вкъщи заспаха няма да тече няма нищо но дали ще издържат дълго?
        Аз си вземам комплектче от Ауто+ на Bosch и нямам проблеми. Все пак дюзите са Bosch

Comment

Колеги не си правете експерименти , на опаковката изрично трябва да е упоменато ,че са именно и само за инжектори ! А това дали ще издържят дълго е най малкият ти проблем ! веднага се намират за 5 лв бройката в ауто + а реалната им цена е левче ама ... и аз търся ако имате информация обаждайте се
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

тук в италия нещата стоят малко по-различно тук за повечето неща те пращат в алфа ромео направо са невъзможни а иначе колата си бръмка яко,не сълзи от никъде бензин значи всичко е ок,а мотора клатеше заради не добре работеща свещ на 3ти цилиндър,като сл'ожих новите golden lodge замърка
            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

тук в италия нещата стоят малко по-различно тук за повечето неща те пращат в алфа ромео направо са невъзможни а иначе колата си бръмка яко,не сълзи от никъде бензин значи всичко е ок,а мотора клатеше заради не добре работеща свещ на 3ти цилиндър,като сл'ожих новите golden lodge замърка
              Сложи си Denso Iridium. Golden Lodge вече не е това дето беше

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                Сложи си Denso Iridium. Golden Lodge вече не е това дето беше
                Факт, ама човека е в Италия ... надали е като тук
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ами то вече не се пройзвеждат оригинални аз ги намерих оригинални в кутии алфа ромео иначе има и някакви ментаци по нета но в магазините казват че не се правят вече

Comment

ами то вече не се пройзвеждат оригинални аз ги намерих оригинални в кутии алфа ромео иначе има и някакви ментаци по нета но в магазините казват че не се правят вече
                    Извинявай, ама тия в кутийките са най-големите ментаци - има такива даже с криви електроди. Не знам от къде се бяха взели

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    Факт, ама човека е в Италия ... надали е като тук
                    Те в Инаталия са праведни, дори и километражите не променят

Comment

така си мислиш и тук са се иузучили моята е пример за това даже са дали на контакт след това и е отчело грешка в еър бега и едното болтче липсваше

Comment

така си мислиш и тук са се иузучили моята е пример за това даже са дали на контакт след това и е отчело грешка в еър бега и едното болтче липсваше
                        Не ме разбра, казвах го с ирония. Пълни мУшеници са те
                        Last edited by Stranger65; d.m.y г., 22:38. Основание: доп

Comment

Момчета!Върнах се!
                          Сега по темата.Отивате в магазин за хидравлика и ще ви дадат точните гумички за стотинки.Не правете от простото сложно!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Момчета!Върнах се!
                            Сега по темата.Отивате в магазин за хидравлика и ще ви дадат точните гумички за стотинки.Не правете от простото сложно!
                            Аз два пъти го казах това ама кой да ме слуша.
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

това и направих и вече седмица няма проблем

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                                Аз два пъти го казах това ама кой да ме слуша.
                                Ха така!
                                А сега да ви се оплача!Днеска Алфи ми спретна страхотен номер.Насред гробищата угасна!Или си помисли,че ще го погребвам или просто от свински инат ми го направи.Разчоплих въпроса и се оказа,че главните релета се държат , като покойници.На клеми 85 и 86 не им идваше нищо или почти нищо.Само на едното мизерен плюс,което обаче не ме грееше.Измъкнах две други,винаги си нося и ги свързах към гнездата.Управлението им взех от чистачките и за сега движа.Обаче оборотомера е мъртвец и само свалям схемата и слизам да го аутопсирам!
                                Някой,ако е имал подобен проблем и го е решил без да закопава кочината-да свирка!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X